Izdavale's Life

Izdavale - The Freshmaker!

Bra märken, som sent går sönder

När man har det bra med sina skor så kan man se till att göra det som så många också vill få till, nämligen att ha skor som mat tycker om och som inte heller går sönder. Det handlar om att göra en bra sak och om att få till detta som gör att man har sina skor på bästa möjliga sätt. Detta leder då till att man vill och att man kan göra detta vilket jag tror är en så bra sak som man bara kan se till med. Så tro det eller ej men om man njuter av allt så kan man också få till Björn Borg skor vilket kan göras genom att man också njuter på ett bra sätt med. SÅ tro det eller ej men det är verkligen en rolig sak för alla som man har en riktigt bra sak och skor är en sådan sak som man helst inte bara gör snabbt, utan också kan se till att göra på ett bra sätt. Så tänk inte att det bara handlar om något annat utan tänk att det handlar om dina fötter.

Mode som håller

När man har detta med ett par bra skor så kan man göra detta liksom på ett bra sätt. Tro det eller ej men det är verkligen vad jag känner oh verkligen vad jag tror så att man också skulle kunna göra detta. Om det är fallet så kan man också få fram lite annat och skorna som man har är just det som man njuter lite mer utav. Det handlar om att vilja och om att kunna göra lite mer för att också känna att ansvaret ligger lite mer på alla andra. Så tro det eller ej men skorna man vill ha åt kan verkligen komma som ett brev på posten för alla.