Izdavale's Life

Izdavale - The Freshmaker!

Pappas nya jobbSå min pappa har precis fått ett jobb som jurist i stockholm så det blir nog en flytt i vår framtid. Det är kul att pappa har fått ett riktigt bra jobb, men jag var först inte så glad över att behöva flytta. Det känns inte som det passa för mig just nu. Tar snart studenten så det blir lite jobbigt att byta skola mitt i sista terminen. Men, vill inte låta det hindra min pappa från att ta hans drömjobb. 

Mamma och pappa var för en helg sen och tittade på lägenheter i stockholm. De hade ett tight schema och många olika slags lägenheter och hus att kolla på. Jag och min syster hade en hel del läxor att göra, hon skulle dessutom jobba under helgen, annars hade vi gärna följt med. Men efter att de varit och kollat på alla potentiella boenden för vår familj så valde de ut de tre bästa. Så vi ska nu till helgen följa med dem och kolla. De tycker att det är viktigt att vi också får ha en åsikt. Även om vi börjar bli äldre och inte kommer att bo där överdrivet länge så vill de ändå att vi ska trivas. Dessutom kanske jag har planer på att studera vidare och det finns en massa bra skolor i stockholm så då är det smart för mig att bo kvar hemma. Det känns lite läskigt att flytta och att pappa har fått ett så stort och viktigt jobb, men det är samtidigt spännande. Stockholm är en stad där det alltid händer så otroligt mycket kul. Det är festivaler, konserter och event. För någon som är ung och har en massa energi så är det kul att bo i en stad som alltid har kul grejer att erbjuda vilket jag tycker är kul.